EuRoSite PRO

Site-ul tau profesional

EuRoSite PRO este o platforma online, prietenoasa, conceputa pentru a va defini si intretine singur un site de vanzare produse turistice, profesional, bazat pe extragerea de oferte din sistemele touroperatorilor cu care aveti incheiat un contract de revanzare produse turistice, dar care are si posibilitatea de a va insera propriile oferte turistice.

Este o varianta superioara celei Eurosite SMART, avand mult mai multe optiuni pentru administrarea si popularea continutului.

Fata de Eurosite-Smart, aceasta platforma va ofera suplimentar:

  • Editarea continutului paginii principale. Aceasta a fost modularizata, putand gestiona componenta ei;
  • Crearea de pagini de continut, cu casete gestionabile cu imagini, text, linkuri catre orice pagina de oferta, din saite sau cu o cautare predefinita;
  • Crearea de pagini tip oferta, cu descriere proprie, adimistrabila de dumneavoastra, chiar daca este atrasa din sistemul unui TourOperator;
  • Posibilitatea inserarii de pagini cu oferte proprii, gestionate de dumneavoastra (gen croaziere, safarii etc);
  • Posibilitatea gruparii ofertelor dupa arii geografice, dupa tipul destinatiei (familie, cuplu, ski, luna de miere etc);
  • Posibilitati nelimitate de grupare pagini statice, de continut, de oferte etc.

Sunt pastrate conceptele si facilitatile din Eurosite SMART:

Lista ofertelor in urma unei cautari este populata produse culese din toate sistemele cu care colaborati, dumneavoastra fiind cel care stabileste ce TO apare in rezultatele oferite clientilor: pachete, circuite, vacante.

Puteti sa va gestionati singuri constructia ofertelor speciale si a destinatiilor pe care doriti sa le promovati!

Puteti sa stabiliti cromatica site-ului, sa definiti paginile asa cum doriti, sistemul fiind administrabil 100% de dumneavoastra!

Nu trebuie sa va faceti griji privind gazduirea site-ului. V-o oferim noi, este inclusa in pachet!

Mobilitatea este la fel de importanta : site-ul este creat in mod responsiv, fiind accesibil de pe laptop, telefon, tableta, atat pentru dumneavoastra, cel care il administrati, cat si pentru clientul care va viziteaza!

Sunt implementate 2 modalitati de plata cu card (platformele mobilpay si euplatesc), plata prin transfer bancar si optiunea de contact agent.

Sunt implementate directivele GDPR.

Va asteptam sa va alaturati retelei EuRoSite PRO! Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe mail office@eurosite.ro sau la telefon 0721 836 745